Olivier:
Ha Maria, wat heeft de sessie me goed gedaan. Voelde me meer relaxed, heb vannacht ook even op m'n rechterzij kunnen liggen zonder pijn, en n hele nacht doorgeslapen ook. Blij mee!


Fleur: 
Lieve Maria, zodra ik aan jou denk springen de speakers tussen mijn oren op het liedje: “Oh Maria, Maria” (Maria Maria–Santana). Eerlijk gezegd, géén idee waar het liedje over gaat, maar de melodie maakt mij vrolijk en laat m’n hartje dansen. En dat is precies wat een behandeling bij jou met mij doet. Géén idee hoe je het doet, maar als ik bij jou vandaan kom voel ik mij weer een fleurige Fleur: vrolijk, energiek en lijkt het wel alsof je de kracht om m’n hart te volgen extra hebt geactiveerd.
Je bent voor mij net een goochelaar, een goochelaar met energie. Een behandeling bij jou is een onverklaarbaar, magische ervaring. Ik voel mij dankbaar dat ik van jouw wonderlijke kracht gebruik mag maken.
“De eerste keer was echt een eyeopener, wist niet wat ik kon verwachten en ging er helemaal ‘open’ naar toe. En het was echt super, mijn hoofd was druk en vol met gedachten en mijn lichaam vol met pijn. Door jou kreeg ik weer energie, werd ik super vrolijk en kreeg vooral veel minder pijn in mijn voeten en lichaam.”

Sonja:
Een uur nadat ik op de eerste hulp was geweest in het ziekenhuis omdat ik mijn teen had gestoten en deze helemaal zwart was geworden gingen mijn vriend en ik op visite bij Maria. Ik kon nauwelijks lopen van de pijn. Maria stelde mij gelijk om mijn gemak en nam mijn voet op schoot. Ze behandelde hem en terwijl ze bezig was voelde ik het kloppen afnemen en de hitte uit mijn teen trekken. Na de behandeling was de pijn enorm afgenomen. Na 2 dagen moest ik terug komen in het ziekenhuis. Daar stonden ze versteld van hoe goed mijn teen er uitzag. De zwelling en de kleur waren al behoorlijk afgenomen. Ik vertelde ze dat ik bij een magnetiseur was geweest. Zij konden niets anders dan toegeven dat dit had bijgedragen aan het spoedige herstel van mijn teen. Binnen enkele dagen kon ik alles weer doen. Maria ik ben je hier nog steeds dankbaar voor!

“Heb zelf wel de indruk dat het in mijn hoofd rustiger is geworden, een apart gevoel. Dit uiteraard niet eerder gevoeld.
Kreeg vandaag van een bekende wel de opmerking dat ik ontspannender was.”

“Op Job heeft de sessie een héél goede uitwerking gehad. Hij gaat sinds hij bij je is geweest gewoon slapen
en is heel erg veel minder bang.”

Mirjam:
Ik heb de sessie ongelofelijk positief ervaren. Niet alleen gaf het gesprek dat we vooraf hadden veel stof tot nadenken, ook de sessie zelf vond ik bijzonder.
Zoals ik al vertelde kreeg ik tijdens de sessie best wel vaak het gevoel dat de zon scheen, gek genoeg. Ik vond het zelf heel ontspannen. Daarna was ik licht in mijn hoofd en dat gevoel is wel volle dag gebleven eigenlijk. De maandag na onze afspraak had ik he-le-maal geen zin om te werken, maar ik wist niet zo goed waar dat vandaan kwam. Door de opdracht die ik op dat moment moest doen waar ik geen zin in had, die handleiding, waarschijnlijk. Toen ik op kantoor kwam was het eerste dat er gebeurde het volgende: mijn baas stormde ongeveer mijn kantoor in met een stápel andere opdrachten, waaronder een sfeerverslag. Als iets mijn lievelingswerk is om te doen, is het wel een sfeerverslag schrijven. Ik moest daar heel hard om lachen.
Eigenlijk voel ik me goed, Maria. Het helpt ook heel erg om terug te denken aan wat je had gezegd: ik ben mij, met mijn eigen energie, mijn eigen ruimte om me heen. Daar probeer ik me op te focussen als ik weer onzeker ben of de energie van anderen te veel naar binnen laat. Heel hulpzaam, dat gevoel! Eigenlijk voelt het een beetje alsof er een soort ommekeer is gestart, een stijgende lijn. Is dat gek? Ik ben er nog lang niet hoor, er spelen nog wat dingen en niets is perfect, maar zo voelt het wel een beetje.

“Hoi Maria, het gaat goed. Voel me lichter en heb weer meer zin in het leven.”

Marina:
De behandelingen van Maria kan ik van harte aanbevelen. Ze zijn erg aangenaam, ontspannend en zeer effectief. Na één behandeling is de pijn in mijn enkels al verdwenen.

Dion:
Maria is een geweldige getalenteerde vrouw met haar hart op de juiste plek. Als Maria een film zou zijn, zou ze spelen in een film waarbij alle sterren, manen en planeten op 1 lijn zouden staan. Met dat zeggen; Maria is gewoon goed. Geen hocus pocus maar Maria zoals zij alleen kan zijn. GOED!!!

“Interessant zei dr The. Hoe doe je dat? Zoiets maakt hij niet mee. Cal gehalte was 298 tijdens maximale inname salofalkgranulaat. Extreem gevaarlijk hoog. Prednison en voorlopig blijvend purinithol nemen. Met doses salofalkgranulaat biedt dan mogelijkheid problemen te stoppen, de werking immuunsysteem tegen mezelf te minderen met andere risico’s van dien. Nu is het calprotectine waarde 55! 50 is normaal 20 niet meetbaar!! Het bewijs is er! Je kunt jezelf genezen!! Nu na bewustwording lezen boeken hierover rust en healing door acupunctuur, osteopathie, psychotherapie en magnetiseren in zo’n korte tijd zo’n resultaat! Een mindset! Ik ben heel gelukkig! Je kunt je voorstellen hoe positief dit nu doorwerkt. Maria ik ben heel blij dat ik je ontmoet heb en zoek je zeker weer op. Het magnetiseren werkt. Je hebt het in je energie te generen! Lieve groet en tot een volgende keer. Veel dank tot nu.”

“De eerste week was ik echt heel relaxed en een soort van opgeruimd in mijn hoofd, de afgelopen week borrel ik van de ideeën die ik wil gaan doen, ik ben alles op papier aan het zetten. Alleen het idee al dat ik dingen aan het bedenken ben geeft me veel energie. Ook op mijn werk probeer ik de “druk” wat te relativeren, tot nu toe lukt het aardig. Ik heb echt een duwtje in mijn rug gekregen van jou en die had ik echt nodig! Bedankt!”
Frank:
Maria is een uitmuntend therapeute, vakkundig, zorgvuldig, doelgericht en bovenal zeer begaafd. Haar invoelende en helderwetende gaven en haar zuivere, energetische kracht garanderen uitstekende resultaten in haar behandelingen en consulten.
Frank den Ouden, Directeur/Docent Opleiding tot Energetisch Therapeut

“Na wat maag-en darmklachten gisteren (maar geeft niet, was nodig blijkbaar) voel ik me vandaag heel goed. Heel ander gevoel.
Ik heb weer zin in het leven. Enorm getut vandaag voordat we op pad gingen. Keek in de spiegel en dacht ‘ja, dat lijkt weer op mij.’
Wat fijn toch!!!”

Barry:
Mijn partner Els kende Maria al als een warm en liefdevol persoon. In de donkerste periode van haar leven heeft Maria haar verder geholpen. Het effect op Els na deze sessies was dat zij volledig in balans en vol vertrouwen haar behandelingen aan kon. Pure positieve energie!
Helaas werd Els volop in het leven staand getroffen door een ernstige ziekte. Zij was totaal uit balans. Verdrietig, angstig en onzeker. Maria heeft haar na de eerste sessie de kracht die zij voorheen had om alles aan te gaan, weer teruggeven. In alle rust en vertrouwen kon zij de strijd aan gaan. De tweede sessie had vooral effect op hoe haar lichaam reageerde op de behandelingen. Maria heeft Els na een wonderbaarlijke sessie volledig op de rails gekregen. Zij kon alle negatieve invloeden van haar afzetten. Deze rolde tijdens deze sessie volledig van haar af.

“Ik merk dat na het eerste consult mijn boosheid minder is geworden. Was soms boos om niks.
Ook kan ik beter tegen m’n verlies en kijk op dit moment toch anders naar zaken.”

Nathalie:
Maria, is helder, duidelijk en doortastend in haar communicatie. Haar waarnemingen zijn loepzuiver!

“Het gaat goed. Ik ben van binnen rustiger geworden sinds mijn bezoek aan jou.
Sommige zaken benader ik meer vanuit mezelf; meer innerlijke rust.”

Sophie:
Mijn naam is Sophie van Aaken en ik word al maanden door Maria behandeld aan de spieren in mijn lichaam. Tevens heb ik ook hallux valgus aan mijn voeten. Ik ben er 2 keer aan geopereerd maar het is nog steeds niet opgelost. Veel dokters gezien, veel verschillende meningen gehoord maar het kwam altijd op hetzelfde neer; weer opereren maar niet zonder risico en zonder pijn. Bij deze wil ik dan ook graag mijn ervaring delen met jullie over de gave van Maria. Ik wil haar ten eerste erg bedanken voor alle goeie behandelingen die ik al van haar heb gehad en die nog gaan komen!! Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt als bij Maria. De eerste keer was echt een eyeopener, wist niet wat ik kon verwachten en ging er helemaal ‘open’ naar toe. En het was echt super, mijn hoofd was druk en vol met gedachten en mijn lichaam vol met pijn. Door haar kreeg ik weer energie, werd ik super vrolijk en kreeg vooral veel minder pijn in mijn voeten en lichaam. Ik verheug me elke keer weer opnieuw op de volgende afspraak. Ik heb pas geleden toen ik op vakantie was, Maria gevraagd om te proberen mij op afstand te behandelen, als een experiment voor haar en voor mij. Zij heeft dit geprobeerd en zelfs toen kon ze me bereiken en voelde ik me daarna super goed, echt heel speciaal. De pijn was weg, ik werd vrolijk en de plek waar de pijn zat werd langzaam warm, heel gek en zo mooi en bijzonder. Maria is een liefdevol persoon en ik heb al heel veel aan haar gehad, en nog steeds. Kan haast niet meer zonder en raad het iedereen aan.

“De twee weken na jouw behandeling zijn positief verlopen en ik voel me sterker dan ooit. Ik kan me veel gemakkelijker uitten dan voorheen en dat lucht op.”